Over ons

|

DRL Products

WIE ZIJN WIJ?
DRL Products is eind jaren ’90 opgericht, Intussen zijn we ruim 15 jaar verder en DRL Products heeft inmiddels daadwerkelijk naam gevestigd binnen de installatiesector.
En dat is geen wonder: DRL Products doet het zoals de installatiemarkt het graag ziet en wil hebben. Alles wat we doen, gebeurt in nauwe samenspraak met de adviseur, architect, installateur en groothandel. Dit doen we met een groeiend, super gemotiveerd team. We leveren vak- en maatwerk, en onze prijzen zijn bescheiden.

CORDIVARI DESIGN®
DRL-Products bv is exclusief distributeur voor het merk CORDIVARI DESIGN® in Nederland, dit fantastische programma kent meer dan 80 modellen welke zonder uitzondering behoren tot de absolute top wanneer men aan radiatoren denkt.
DRL Products introduceert met trots het volledige programma van CORDIVARI DESIGN®, alle modellen zijn stuk voor stuk vernieuwend te noemen. Het toepassen van verrassende productietechnieken zijn in de combinatie met roestvrijstaal en de sublieme afwerking kenmerkend voor CORDIVARI DESIGN®. Het resultaat is een programma radiatoren van hightech tot ultiem basic, ieder met de eigen signatuur.

HOE WERKT HET?
DRL Products importeert, assembleert en produceert kwaliteitsproducten. De verkoop en logistiek naar de eindgebruiker loopt altijd via de groothandel en installateur. Doordat DRL Products in Nederland voorraad houdt van de meeste producten kunnen wij over het algemeen vlot leveren. Daarnaast zijn onze groothandelaren waar wij intensief mee samenwerken ook voorraadhoudend voor de standaard producten. Deze standaard voorraadartikelen zijn dus door de groot- handelaren vaak direct via de vakhandel leverbaar.
Gaat het echter om een zogenaamde special, dit wil zeggen een radiator uitgevoerd in een speciale maatvoering, aansluiting of kleur (dit zijn dus radiatoren die speciaal voor u worden besteld of gemaakt), dan levert DRL Products, nadat wij de bestelling van uw installateur te hebben ontvangen, veel van deze producten rechtstreeks binnen de afgesproken levertijd dus meestal binnen 10 dagen bij uw grootghandel.

SAMEN SUCCESVOL
De basis van ons succes is het op zeer korte termijn leveren van kwalitatief hoogstaande maatwerkproducten tegen een goede prijsstelling. Daarnaast is klantgerichtheid onze drijfveer. Bij vragen helpt onze klantendesk u correct en snel verder én wij hebben de beschikking over een eigen servicedienst. Wij voeren een actieve dialoog met onze afnemers. Wij volgen de binnen de markt levende wensen en ontwikkelingen en innovaties op de voet en springen hier waar mogelijk op in. 

Flowair-By-DRL-SLIM-luchtgordijnFilmCoveRIFLogo

DRL_COVER_DUURZAAM_Catalogus_WEB

DRL_COVER_E-COMFORT_Catalogus_WEB

DRL_COVER_DESIGN_Catalogus_WEB

KLIK HIER VOOR:  DOWNLOAD PAGINA 

Brochures | Prijslijsten | Selectiekaarten | BIM | Gebruikersinstructies