Over ons

|

DRL Products

WIE ZIJN WIJ?
DRL Products is eind jaren ’90 opgericht en heeft inmiddels daadwerkelijk naam gevestigd binnen de installatiesector.  Alles wat we doen, gebeurt in nauwe samenspraak met de adviseur, architect, installateur en groothandel. Dit doen we met een groeiend, super gemotiveerd team. We leveren vak- en maatwerk, en onze prijzen zijn bescheiden.
Kwaliteit, innovativiteit, leverbetrouwbaarheid zijn onze kernbegrippen.

Dé specialist in verwarmen, zowel elektrisch als cv
De producten die DRL Products levert zijn voornamelijk gelieerd aan radiatoren.
DRL bied voor iedere ruimte een geschikt model om u ruimte te verwarmen.
CV Radiatoren:
Alluminium, Kolom, Ribbenbuis, Gietijzeren en  Badkamer radiatoren.
Elektrische Radiatoren:
DRL is dé marktleider op het gebied van elektrische radiatoren, we bieden een enorm assortiment aan onder de naam E-Comfort.
Duurzaam: Daarnaast leveren we ook duurzame producten zoals Buffervaten en LT Hybride Ventilator convectoren.
Luchtgordijnen- en Luchtverwarmers: Ruim assortiment Flowair producten zowel in E als W uitvoering

CORDIVARI DESIGN®
DRL-Products bv is exclusief distributeur voor het merk CORDIVARI DESIGN® in Nederland. Het toepassen van verrassende productietechnieken zijn in de combinatie met roestvrijstaal en de sublieme afwerking kenmerkend voor CORDIVARI DESIGN®. Het resultaat is een programma radiatoren van hightech tot ultiem basic, ieder met de eigen signatuur.

HOE WERKT HET?
DRL Products importeert, assembleert en produceert kwaliteitsproducten. De verkoop en logistiek naar de eindgebruiker loopt altijd via de groothandel en installateur. Doordat DRL Products in Nederland voorraad houdt van de meeste producten kunnen wij over het algemeen vlot leveren. Daarnaast zijn onze groothandelaren waar wij intensief mee samenwerken ook voorraadhoudend voor de standaard producten. Deze standaard voorraadartikelen zijn dus door de groot- handelaren vaak direct via de vakhandel leverbaar.
Gaat het echter om een zogenaamde special, dit wil zeggen een radiator uitgevoerd in een speciale maatvoering, aansluiting of kleur (dit zijn dus radiatoren die speciaal voor u worden besteld of gemaakt), dan levert DRL Products, nadat wij de bestelling van uw installateur te hebben ontvangen, veel van deze producten rechtstreeks binnen de afgesproken levertijd dus meestal binnen 10 dagen bij uw groothandel.

KORTE LEVERTIJD
De basis van ons succes is het op zeer korte termijn leveren van kwalitatief hoogstaande maatwerkproducten tegen een goede prijsstelling. Daarnaast is klantgerichtheid onze drijfveer. Bij vragen helpt onze klantendesk u correct en snel verder én wij hebben de beschikking over een eigen servicedienst. Wij voeren een actieve dialoog met onze afnemers. Wij volgen de binnen de markt levende wensen en ontwikkelingen en innovaties op de voet en springen hier waar mogelijk op in. 

DRL_ECF_Oasi_Terrasverwarmer_Linkedin_HOME_LR-3

DRL_DUURZAAM_BROCHURE_Cover

DOWNLOAD

Documentatie

Brochures | Leaflets | BIM | Gebruikersinstructies >

DRL_COVER_DESIGN_Catalogus_WEB